Seiska: Sofia Belórfin avomies vangittu – epäillään törkeästä huumerikoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalainen julkkismaailma kohahti, kun Seiska paljasti, että fitnesskaunotar Sofia Belórf ja hänen avomiehensä Niko Ranta-Aho oli pidätetty epäiltyinä törkeistä rikoksista. Sofiaa epäillään lehden mukaan törkeästä rahanpesusta ja Ranta-Ahoa törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta.

Nyt Seiska vahvistaa, että Helsingin käräjäoikeus on tänään iltapäivällä vanginnut 31-vuotiaan Ranta-Ahon todennäköisin syin.

Sofia Belórf, entinen Sofia Ruusila, tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin, ja sittemmin hän voitti myös bikini fitnessin maailmanmestaruuden. Pariskunta on elänyt viime aikoina luksuselämää kotonaan Espanjan Marbellassa ja ympäri maailmaa. Erityisesti Sofia on julkaissut sosiaalisessa mediassa ahkerasti valokuvia luksuselämästään.

Vuonna 2010 Sofia oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Hän voitti taannoin Budapestissä WABBA-liiton Miss Model -maailmanmestaruuden ja Bikini Fitnessin maailmanmestaruuden. Belórf kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011, ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin. Myöhemmin avioliitto päättyi kuitenkin eroon. Nykyisin avomiehenä on yrittäjä Niko Ranta-Aho.

https://www.instagram.com/p/BrqL2UiB4QB/

https://www.instagram.com/p/ByUsUA5CumA/

https://www.instagram.com/p/BwUSkJ-B0t1/