Demi Rosen asu paljasti koko komeuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Haters will say it’s Photoshop 🎥 @brendanforbes

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Demi nähdään somekuvassaan esittelemässä käytännössä paljasta takapuoltaan, sillä hänen yllään oleva body ei peitä lainkaan hänen pakaroitaan. Rose ei esittele asuaan lainkaan edestä, ja voidaan vain kuvitella miten paljon asu siitä paljastaa. Alla olevassa kuvassa hänen vaaleanpunaiset bikininsä ovat peittävyyden osalta lähes samaa sarjaa.

View this post on Instagram

Bikini season 💖

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta 27. maaliskuuta. Syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.