Älä käyttäydy tökerösti – kirja antaa vinkkejä tilannetajuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tuntevat ainakin yhden henkilön, jonka voi luokitella käveleväksi sukupuolielimeksi. Näiden henkilöiden persoonallisuuspiirteisiin kuuluu muun muassa äärimmäisen hankala käytös ja kaikille kettuileminen. Nyt hänelle on olemassa oma opaskirjansa.

Firebox

Kenelle sinä antaisin teoksen, jossa neuvotaan käyttäytymään muita kunnioittavasti ja mukavasti kaikkia kohtaan? How Not To Be a Dick -teos on kirjoitettu vaikeille ihmistyypeille elämänoppaaksi. Kaikki harmaita hiuksia muille aiheuttavat tyypit eivät välttämättä edes tajua, että käyttäytyvät typerästi.

Lahjatavaraliike Firebox myy kirjaa alle 20 eurolla. Se on kirjoitettu englannin kielellä, joten toivoa sopii, että opuksen tarvitseva on edes sen verran kielellisesti sivistynyt. Kirja oikeasti antaa myös hyviä vinkkejä arkisiin tilanteisiin, jotka muuten aiheuttaisivat kiusallisia tuntemuksia.

Firebox