Courtney Stoddenin uusi kappale tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen 16-vuotiaana noussut Courtney Stodden on esiintynyt eroottisissa valokuvissa, keskusteluohjelmissa ja 34 vuotta vanhemman ex-miehensä Doug Hutchinsonin rinnalla. Nyt nainen on julkaissut lisää musiikkia uudelta laulu-uraltaan.

Courtney Rx -levyltä lohkaistu sinkku Freak Alert on seksiä tihkuva klubibiisi, jossa ei varsinaisesti lauleta. Stodden kuitenkin huokailee sanoja eroottiseen tyyliin ja saa varmasti sen avulla bookattua keikkoja itselleen. Hän esiintyi jo aiemmin tänä kesänä konemusiikkitapahtumassa.

Courtney Stodden esittelee mielellään vartalonsa muotoja sosiaalisessa mediassa. Hän on eronnut vanhemmasta näyttelijämiehestään ja puhunut sen jälkeen avoimesti mielenterveysongelmista. Hän asuu Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

View this post on Instagram

GO LISTEN NOW #spotify

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

TRUST NO ONE LADIES (a guy took it!)

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on