Käsijarru unohtui – auto suistui rotkoon vessapysähdyksellä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Hätä ei aina lue lakia, mutta käsijarrua ei kannata laiminlyödä vessapysähdyksenkään aikana. Tämän sai huomata eräs mies Yhdysvaltojen Coloradossa.

Kojelautakameran ikuistamalla videolla nähdään koominen tilanne Rocky Mountainin luonnonpuiston läheisyydessä. Chevrolet-merkkisen valkoisen auton kuljettaja oli parkkeerannut autonsa tien laitaan vieraillessaan bajamajassa. Valitettavasti hän oli unohtanut kytkeä käsijarrun päälle.

Chevrolet lähti luisumaan kohti tien toisella puolella sijainnutta rotkoa. Kuljettaja yritti juosta vessasta autonsa perään, mutta ajoneuvo ehti jo pudota alas. Ajoneuvon sisällä ei sentään onneksi ollut onnettomuushetkellä ketään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.