Kaupunki häätää kodittomia soittamalla Baby Shark -lastenlaulua

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridassa sijaitsevan West Palm Beachin viranomaiset yrittävät häätää kodittomia puistoista erikoisella tavalla. Puistoissa soitetaan monien korviin ärsyttävän kuuloisia lastenlauluja.

Waterfront Parkin puistoalueella raikaavat yöaikaan taukoamatta viraalihiteiksi nousseet Baby Shark ja Raining Tacos -kappaleet. Kaupungin tiedottaja Kathleen Walterin mukaan tarkoituksena on saada kodittomat etsimään turvallisempia yöpaikkoja.

Waterfrontissa sijaitsee tapahtumajärjestäjien keskuudessa suosittu paviljonki. Esimerkiksi hääpaikkana usein toimivan paviljongin avulla tienataan vuosittain rahaa noin 240 000 dollarin edestä.

Kaupungin keino häätää kodittomia alueelta on kuitenkin synnyttänyt kritiikkiä. Kodittomia auttavan National Coalition for the Homeless -järjestön Megan Hustings kuvailee viranomaisten toimia USA Today -lehdelle epäinhimillisiksi.