Lionel Richien tytär bikinipeppu paljaana – kuva ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi oli ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle. Vuoden aikana Sofiasta on kuoriutunut todellinen bikinikaunotar.

View this post on Instagram

The best showers are taken outside 🌩

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Viime aikoina Sofia on julkaissut sosiaalisessa mediassa päivä päivältä upeampia kuvia, joissa hän esittelee hankkimaansa upeaa bikinivartaloa. Muutaman vuoden takaiseen verrattuna muutos on ollut erittäin huomattava.

View this post on Instagram

@amberasaly 🐬

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

View this post on Instagram

Salty but sweet

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richien suhde Kardashianin julkkisperheeseen on ollut värikäs. Hänen kerrotaan todenneen lähipiirilleen, että hän toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Sofia haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa.