Demi Rosen bikinien alaosa katosi näkyvistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Just me + you

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Paljastavissa kuvissa usein poseeraava Demi Rose nähdään nyt keikistelemässä somekuvassa, jossa hänen jo muutenkin niukat bikinien alaosat ovat kadonneet käytännössä näkyvistä, kun ne ovat peittyneet hänen kurvikkaan vartalonsa syövereihin. Kuvassa Rose poseeraa veneen kannella jylhissä rantamaisemissa.

View this post on Instagram

💧💧💧

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta 27. maaliskuuta. Syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.