Ovikamera ikuisti karmivan näyn – käärme soitti ovikelloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ovikamerat ovat yleistyneet viime vuosina. Niiden avulla on helppo seurata kodin ovella olevaa liikehdintää ja vierailulle tulevia ihmisiä. Yleensä kamera käynnistyy liikkeestä ja lähettää suoraa livekuvaa puhelimeen sovelluksen avulla.

Belinda Muniz -niminen nainen on julkaissut videon, jolla nähdään kiemurteleva vieras. Ovikamerassa näkyy lähietäisyydellä tapahtuvaa luikertelua. Hahmo osottautuu nopeasti käärmeeksi.

Tässä tilanteessa ovikelloa soittanut käärme olisi varmasti pelästyttänyt oven avanneen henkilön, ellei hän olisi nähnyt etukäteen vierailijan identiteettiä valvontakameralta. Ovikameroiden avulla on ikuistettu hauskoja sattumia sekä saatu kiinni rikollisia. Ring Video Doorbell on yksi markkinoiden suosituimmista ovelle asennettavista valvontakameroista.