Lottie Moss on upea rantakissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Barcelona baby

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Nyt Lottie on esitellyt mallinmitoissa olevaa bikinivartaloaan sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Tuoreimmissa kuvissaan hän poseeraa vaaleansinisissä bikineissä Espanjan Barcelonassa.

View this post on Instagram

Thank you @thelovemagazine @kegrand @derekblasberg 💋

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

View this post on Instagram

When life gives you lemon bikinis, wear them🍋

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.