Sofia Richie yläosattomissa rannalla – hänestä varttui upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi oli ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle. Vuoden aikana Sofiasta on kuoriutunut todellinen bikinikaunotar.

View this post on Instagram

Another, because why not🧚🏼‍♀️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Muutamassa vuodessa ulkonäköään hyvin merkittävästi muuttanut Sofia Richie on nykyisin todella näyttävä rantojen bikinikaunotar, jolla voisi olla kysyntää myös mallialalla. Hän onkin Kardashianin tyttöjen ohella malliesimerkki siitä miten lähes kenestä tahansa voidaan saada todella näyttävä ja kurvikas kaunotar.

View this post on Instagram

On a mission to tan 🐠

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richien suhde Kardashianin julkkisperheeseen on ollut värikäs. Hänen kerrotaan todenneen lähipiirilleen, että hän toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Sofia haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa.