Anne Hathaway paljasti raskautensa valokuvalla: ”Tämä ei ole elokuvaa varten”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijöiden tulee erilaisia elokuvaroolejaan varten muuttaa omaa ulkonäköään välillä radikaalistikin. Toisinaan heidän tulee muuttaa hiustyylinsä ja leikata esimerkiksi pitkät kutrinsa kaljuksi, ja usein heidän tulee myös laihtua, lihoa tai kasvattaa lihaksiaan roolia varten.

Muun muassa Prinsessan päiväkirjat ja Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvista tuttu näyttelijä joutui taannoin lihottamaan itseään elokuvarooliaan varten. Nyt vatsa on kasvanut jälleen, mutta tällä kertaa syynä ei ole elokuva. Hän nimittäin paljasti somekuvalla olevansa raskaana.

Kuvansa yhteydessä Hathaway totesi, että vatsa ei ole elokuvaa varten. Lisäksi hän viittasi lapsettomuuden kanssa taisteleviin pareihin ja kertoi, ettei hänen raskaaksi tulemisensa ollut helppoa.