Blac Chyna yrittää parantaa välejä äitiinsä – pahimmat riidat on sovittu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna tähditti aikoinaan Rob Kardashianin kanssa omaa realityohjelmaa. Sarja kuitenkin lopetettiin pariskunnan eron jälkeen ja Chyna nosti asiasta oikeusjutun. Nyt hän on saanut oman televisiosarjansa.

The Real Blac Chyna -niminen sarja esitetään tänä kesänä Zeus Networkin kanavalla. Blac Chynan äiti Tokyo Toni on tiiviisti mukana tuotannosta, vaikka kaksikko oli vastikään ilmiriidoissa keskenään. Syynä oli se, että Blac Chyna ei antanut äitinsä viettää aikaa lastensa kanssa. Tokyo Toni haukkui tällöin Blac Chynaa vahinkolapseksi, joka sai alkunsa raiskauksesta.

Nyt solvaukset ja riidat on sovittu. Silti kaksikon välit ovat kireät ja he tulevat aina taistelemaan keskenään. Blac Chyna on sanonut, että haluaisi olla kaikkien kanssa ennemmin hyvissä väleissä – myös lastensa isien kuin oman äitinsä kanssa, Us Weekly raportoi.