Eva Longoria bikineissä – Täydellinen nainen roolihahmonsa veroinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria sai esikoisensa kesäkuussa 2018. Avioparin perhe kasvoi tuolloin pienellä pojalla, joka nimettiin Santiago Enrique Bastóniksi. Täydelliset naiset -sarjan tähti on keskittynyt viime aikoina perhe-elämään.

View this post on Instagram

🌞🌞🌞 Capri Sun 🌞🌞🌞

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Äskettäin Espanjassa lomaillut näyttelijäkaunotar on nyt bongattu nauttimassa rantaelämästä Välimerellä Italian aluevesillä, sillä hän poseeraa valkoisissa bikineissä huvijahdin kannella Italian Caprin maisemissa.

View this post on Instagram

Dance the day away 💃🏻 #VacationMode

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Täydelliset naiset -televisiosarjasta supertähdeksi noussut Eva Longoria muutti taannoin yhdessä 49-vuotiaan aviomiehensä kanssa Bel Air Crestissä sijaitsevaan kartanoon, jossa he aikovat kasvattaa poikansa. Eva on pitänyt perheenlisäyksensä vuoksi matalaa profiilia julkisuudessa, mutta viime päivinä hän on julkaissut itsestään tavallista aktiivisemmin kuvia sosiaalisessa mediassa.