Blac Chyna saa oman realityohjelman – tappelee trailerilla äitinsä kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna on tehnyt kaikkensa saavuttaakseen kuuluisuutta. Hänellä oli muun muassa pikaromanssi rikkaan julkkisperheeseen kuuluvan Rob Kardashianin kanssa. Tästä tuloksena syntyi Dream Renee Kardashian -niminen tyttölapsi.

Blac Chyna tähditti aikoinaan Rob Katrdashianin kanssa omaa realityohjelmaa. Sarja kuitenkin lopetettiin pariskunnan eron jälkeen ja Chyna nosti asiasta oikeusjutun. Hänen mukaan Kardashianit olivat myötävaikuttamassa sarjan päättymiseen hänen tahtonsa vastaisesti ja siksi Chyna menetti miljoonatulot. Nyt hän on kuitenkin saanut oman sarjansa.

The Real Blac Chyna -niminen sarja esitetään tänä kesänä Zeus Networkin kanavalla. Sarjasta saadaan esimakua Chynan Instagramista, kun nainen tappelee äitinsä Tokyo Tonin kanssa. Toni kehoittaa Chynaa hakeutumaan terapiaan, johon 31-vuotias nainen vastaa puhaltamalla vaporisaattorin höyryt äitinsä päälle.