Deitti tilasi ruokaa ja juomaa 150 dollarilla – myönsi tulleensa vain syömään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mies kertoo menneensä kaverinkaverin järjestämille sokkotreffeille älykkään ja kauniin naisen kanssa. He sopivat jo treffien alussa jakavansa ravintolalaskun. Mies tilasi 24 dollarin annoksen.

Nainen otti kuitenkin huomattavasti kalliimpia drinkkejä sekä hinnakkaan pääruoan. Neljän drinkin jälkeen nainen paljasti miehelle, että ei ollut kiinnostunut deitistä. Hän tuli treffeille ainoastaan ruoan ja juoman takia. Mies tunsi olonsa hyväksikäytetyksi.

Mies laati suunnitelman, jossa hän tarvitsi ravintolahenkilökunnan apua. Hän kertoi tilanteesta tarjoilijalle, joka päästi miehen ulos takaovesta. Sitä ennen hän kuitenkin maksoi oman osuutensa ja antoi tarjoilijalle kunnon juomarahan. Nainen joutui soittamaan isänsä paikalle maksamaan loppulaskun.

That was a date from hell.