Demi Rose peitti povensa pelkällä pitsillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Days like this 💕

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Usein melko rohkeissakin kuvissa nähtävä Demi Rose poseeraa nyt somekuvassaan bikineissä, jotka on tehty pelkästä pitsistä. Asuvalinta on samaan aikaan tyylikäs ja estoton, sillä se ei peitä ihan yhtä paljon kuin tavalliset bikinit. Tosin nekin on Demillä totuttu näkemään lähes postimerkin kokoisina verrattuna hänen kurveihinsa.

View this post on Instagram

From AM to PM ✨

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta 27. maaliskuuta. Syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.