Testosteronia! Stallonen bilevideolla myös Arnold Schwarzenegger ja Dolph Lundgren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sylvester Stallonen tunnetuimpiin rooleihin lukeutuu tappokone Rambo, joka on palaamassa valkokankaalle todennäköisesti viimeistä kertaa. Elokuvan on ohjannut Adrian Grunberg, mutta Stallone on tälläkin kertaa mukana paitsi pääosan näyttelijänä, myös tuottajan ja käsikirjoittajan roolissa.

Nyt Stallone on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa nähdään poikkkeuksellisen paljon toimintaelokuvien miestähtiä yhdellä kertaa. Juhlissa kuvatulla videolla ovat nimittäin mukana myös Arnold Schwarzenegger ja Dolph Lundgren. Siinä Stallone kertoo kätensä näyttävän paremmalta kuin Schwarzeneggerin kasvot.

Rambo: Last Blood -elokuvassa vuosien tauon jälkeen kotiinsa Yhdysvaltoihin palannut Vietnam-veteraani taistelee viidakon sijaan kotitilallaan ja urbaanissa ympäristössä. Rambo saa vastaansa meksikolaisen kartellin, joka on siepannut hänen ystävänsä tyttären. 20. syyskuuta Yhdysvaltojen ensi-iltansa saavasta Rambo: Last Blood -elokuvasta saadaan esimakua tuoreen teaser-trailerin muodossa.