Koiran aika kävi pitkäksi – tuloksena melkoinen roskakaaos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etsintä- ja pelastuskäyttöön jalostettu bernhardinkoira tarvitsee muiden koirien tavoin tarpeeksi aktiviteetteja. Osa lemmikkieläimistä saattaa kuluttaa aikaansa pahoja tehden. Yksi tällaisista tapauksista on Frank-niminen koira.

Frank on mussuttanut ja repinyt lehtiä omistajansa olohuoneessa. Sen jälkeen elävä paperisilppuri on hakenut talouspaperirullan. Omistaja on kuitenkin saapunut kotiin, ennen kuin koira on tehnyt rullasta selvää.

Koiranomistaja ei näytä kieltävän Frankia tai osoittavan, että se on tehnyt väärin. Omistaja suhtautuu yllättävän rauhallisesti näkyyn, mutta ehkäpä se tajuaa, että eläin on saattanut olla vain tylsistynyt yksin olemiseen. Kunnon lenkki ja leikkihetki auttanee seuraavana päivänä ehkäisemään saman.