Missikaunotar Shirly Karvinen bikineissä – upeat lomakuvat Italiasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

SuomiRock-radiokanavalla nykyisin juontajana työskentelevä vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen kiinnitettiin taannoin myös televisioon saatuaan pestin deittiohjelma Love Island Suomen juontajana. Espanjassa kuvatussa ohjelmassa sinkut muodostivat pareja muista talon asukkaista.

View this post on Instagram

Buongiorno ☀️ #Siena #italy

A post shared by Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on

Nyt Shirly Karvinen nähdään poseeraamassa omissa lomakuvissaan upeissa maisemissa Italian Luccassa, jossa hän nautiskeli auringonpaisteesta ja Etelä-Eurooppaa koetelleesta hurjasta helleaallosta valkoisissa bikineissä. Kuvien perusteella hän käväisi myös tutustumassa viinitarhoihin. Kymmenen päivän lomallaan Karvinen ehti käydä useissa paikoissa, joten nyt on koettuna Rapallo, Portofino, Lucca, Pisa, Siena, Firenze, Garda-järvi ja Como-järvi.

View this post on Instagram

Loma ☀️🇮🇹

A post shared by Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on

View this post on Instagram

Look at all those baby wines 🍇 #agriturismo

A post shared by Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on