Tämän takia internet keksittiin – kissa sai rummut kahvikupeista ja soitti Iron Maidenia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Googlesta saa ”cat videos” -hakusanoilla 2.880.000.000 hakutulosta. Netin keksimisen aikoihin ounasteltiin, että ihmiset tulevat käyttämään nykymuotoista World Wide Webia tietojenhakuun ja yhteydenpitoon. Yhtäkkiä kissavideot valtasivat koko alustan.

Jopa internetin keksijänä pidetty Tim Berners-Lee on myöntänyt, että kissavideoiden suosio yllätti. Nyt esittelemme niistä yhden. Verkkovideolla nähsään Iron Maidenia kahvikupeista rakennetuilla rummuilla soittava kissa.

Kissan takana on tietysti ihminen, joka ohjailee lemmikkieläimen tassuja musiikin tahdissa. Video on kuitenkin oiva todiste koko internetin tarkoituksesta ja siitä, mistä ihmiskunta nauttii eniten. Kissavideoiden katsomisen on jopa tieteellisesti todistettu edistävän hyvinvointia ja poistavan stressiä.

Here we have a cat drumming to Iron Maiden 😈

Publiée par Classic Metal sur Mercredi 17 juillet 2019