Izabel Goulart polki kuntopyörää uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Nyt Izabel on julkaissut videon, jossa hän polkee kuntopyörää uima-altaassa Italian Sardiniassa. Ajatus on loistava, sillä vesi antaa samalla vastusta ja viilentää helteellä. Videon kuvakulmat ovat kuitenkin sellaiset, että supermallin timmi bikinipeppu nousee vääjäämättä pääosaan.

View this post on Instagram

Tranquillità 🇮🇹❤️ #italy #sardegna #vacation

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.