Jennifer Lopez lavalla estottomana: ”Vain toinen pakara…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

50-vuotta juuri täyttänyt Jennifer Lopez on viime vuosina tuottanut ja toiminut tuomarina World of Dance -tanssiohjelmassa. Viime aikoina hän on ollut ikävästi otsikoissa tulevan oikeusjuttunsa kanssa, sillä hänet on haastettu oikeuteen ohjelmaidean varastamisesta.

Nyt Jennifer Lopez on ollut esiintymässä Turkin Antalyassa, josta hän julkaisi sosiaalisessa mediassa myös videon. Siinä hänet nähdään esiintymisasussa, joka paljasti hänen toisen pakaran. JLo toteaa itsekin videon yhteydessä paljastaneensa vain toisen pakaransa.

Lopez julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa kuvia hulppeista synttärijuhlistaan, joihin hän oli pukeutunut upeaan hopeanhohtoiseen iltapukuun. Kuvien ja videoiden perusteella juhlat olivat erittäin onnistuneet. Jennifer itsekin kertoo puhjenneensa itkuun katsoessaan upeita videoita.