Pokemon-korttisarjasta maksettiin yli 95 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhat keräilykortit saattavat osoittautua todellisiksi aarteiksi. Nyt täydellinen sarja Pokemon-kortteja on myyty yli sadan tuhannen dollarin hintaan.

Goldin Auctions -huutokaupassa myytiin kaikki 103 alkuperäistä ensimmäisen painoksen Pokemon-korttia sisältävä sarja. Myyntihinta kohosi 107 010 dollariin, eli noin 95 750 euroon.

Aivan millä tahansa ullakolle pölyttymään jätetyillä Pokemon-korteilla ei vastaaviin summiin päästä. Kaikki kortit olivat täydellisessä mint-kunnossa. Mukana oli myös kaikkien aikojen havitelluin Pokemon-kortti, ensimmäisen painoksen Charizard.

Goldin Auctionsin Dave Amerma kertoo Kotakulle ensimmäisen painoksen Pokemon-korttien hintojen nousseen muutaman vuoden aikana jopa 10-kertaisesti. Ne voivat olla huomattavasti arvokkaampia kuin esimerkiksi 50 vuotta vanhat Baseball-kortit.