Muistatko Isojen poikien leikit -sarjan? Tältä sen tähdet näyttävät nykyään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isojen poikien leikit, eli Boy Meets World -sarjassa seurattiin Cory-nimisen pojan ja hänen ystäviensä varttumista. Suomessakin suosittua sarjaa esitettiin 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa MTV3:lla.

Nyt sarjan tähdet Ben Savage, Danielle Fishel, Will Friedle, Rider Strong ja William Daniels ovat kokoontuneet yhteen vuosia sen päättymisen jälkeen. He poseeraavat yhdessä kameralle Instagramissa julkaistuissa kuvissa.

Sarjassa lapsia ja myöhemmin teinejä esittäneet näyttelijät lähestyvät nykyään 40 ikävuotta. Heitä opettanutta George Feenyä esittänyt William Daniels on puolestaan jo 92-vuotias.

 

View this post on Instagram

Dream. Try. Do Cons. #emeraldcitycomiccon

A post shared by Danielle Fishel Karp (@daniellefishel) on