Poliisi iski puistoon – kuusi seksiä harrastanutta vanhusta pidätettiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Fairfieldin poliisi on yrittänyt vähentää alueen julkisilla paikoilla tapahtuvia seksiakteja. Viranomaiset kuitenkin yllättyivät mennessään Grace Richardsonin virkistysalueelle tarkastamaan hätäkeskukseen tullutta ilmoitusta julkisen seksin harrastamisesta.

Paikalta löydettiin viisi miestä ja yksi nainen harrastamasta seksiä. Kaikkien osalliset ovat eläkeikään ehtineitä. Paikalla oli 82-vuotias Richard Butler ja hänen vaimonsa 85-vuotias Joyce Butler. Heidän lisäkseen viranomaiset toimittivat selliin 67-vuotiaan Daniel Dobbinsin, 62-vuotiaan Otto D. Williamsin, 75-vuotiaan Charles L Arditon ja 62-vuotiaan John Linartzin, Newstimes uutisoi.

Kuusi seksinnälkäistä vanhusta vapautettiin myöhemmin, mutta heitä odottaa syytteet järjestyshäiriön aiheuttamisesta. Puisto on merkattu myös julkiseen listaan, jossa luetellaan parhaita paikkoja seksin harrastamiseen. Paikallinen poliisiviranomainen on päättänyt tehdä alueista kaikille sopivia oleskelupaikkoja poistamalla kiimaiset ihmiset puistoista.