Salakuljettaja nieli 600 grammaa kokaiinia – ei saanut huumeita ulos laksatiiveilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ranskalainen mies on jäänyt kiinni kokaiinin salakuljetuksesta. Suunnitelma epäonnistui, kun hän ei saanut huumepusseja pois vatsastaan. Adrien Lionel van Langenhove nieli yhteensä 637 grammaa kokaiinia sisältäneitä pusseja ennen lentoaan Los Angelesista Australian Brisbaneen.

Huumekoira haistoi miehen matkalaukusta kokaiinin jäämiä. Hänet päästettiin kuitenkin jatkamaan matkaansa, sillä tullivirkailijat eivät löytäneet kiellettyjä aineita matkatavaroiden joukosta. Langenhove kärsi matkan jälkeen pahoista vatsakivuista ja yritti ulostaa huumeita pois laksatiivien avulla. Ne eivät kuitenkaan auttaneet, ja apteekkari soitti miehelle ambulanssin. Langenhove myönsi ensihoitajille nielleensä kokaiinipusseja.

Sairaalassa salakuljettajan elimistössä poistettiin 86 huumepussia, joista yksi oli mennyt rikki lennon aikana. Langenhove tuimittiin seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen. Hän kertoi ryhtyneensä salakuljettajaksi maksaakseen pois liiketoiminnassa kertyneet velkansa, uutisoi 7News.