20-vuotias Sofia Richie poseerasi Korsikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta Scott Disickin kanssa, mutta viime päivät kaunotar on lomaillut Kardashianien perheen kanssa.

View this post on Instagram

Corsica 👒

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie täyttää 21 vuotta huomenna 24. elokuuta, ja hän on viettänyt synttäriensä alusviikot lomaillen Välimerellä yhdessä Kardashianien julkkisperheen kanssa. Nyt Sofia nähdään poseeraamassa odottamattoman kurvikkaana Korsikan saaren maisemissa.

Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.

View this post on Instagram

Not a bad view 🙈🤤😍

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on