Valtteri Bottas ikuisti silmiähivelevän kuvan lentokoneen ikkunasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas vahvisti aiemmin tällä viikolla jatkavansa Mercedes-formulatallin kuljettajana myös ensi vuonna. Belgian Spassa F1-osakilpailussa viikonloppuna kisannut suomalaistähti nousi lopulta erittäin kovan taistelun myötä upeasti kilpailun kolmannelle sijalle ja siten palkintopallille.

View this post on Instagram

🌠

A post shared by Valtteri Bottas (@valtteribottas) on

Belgiasta kotimatkalle lentokoneella suunnannut Bottas ikuisti lentokoneen ikkunasta poikkeuksellisen upean valokuvan, jossa auringonlasku väreineen suorastaan leikkii alla näkyvien pilvien kanssa. Kuva sai sosiaalisessa mediassa heti syystäkin suuren suosion, sillä siitä voisi tehdä vaikkapa taulun.