Facebook aloitti oman deittipalvelun – suomalaiset sinkut joutuvat vielä odottamaan

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhteisöpalvelu Facebook yrittää päästä Tinderin kaltaisten deittisovellusten apajille. Se on aloittanut uuden Facebook Dating -deittipalvelun. Facebook Dating tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda omasta käyttäjäprofiilista erillisen deittiprofiilin.

Se suosittelee mahdollisia treffikumppaneita omien kiinnostuksenkohteiden perusteella. Sovelluksessa on myös salainen ihastus -toiminto, jonka avulla kiinnostusta voi osoittaa enintään yhdeksään Facebook-kaveriin. Jos kiinnostus on molemminpuoleista, saavat käyttäjät siitä ilmoituksen.

Facebook vakuuttaa, ettei deittiprofiilien tietoja paljasteta ominaisuuden ulkopuolelle, eikä siinä jaettuja tietoja luovuteta mainostajille. Suomessa Facebook Datingia saadaan kuitenkin vielä toistaiseksi odottaa, sillä se saapuu Eurooppaan vasta vuoden 2020 alkupuolella.

 

Facebook Dating Demo

Publiée par Facebook sur Mercredi 4 septembre 2019