Britannian suurimmat rinnat? Yhdessä rinnassa yli neljä litraa täytettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Manchesterissa asuva Nicki Valentina Rose on sanonut, että hänellä on Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmat rinnat. Yhdessä rinnassa on 4,1 litraa täytettä, eli poven yhteismäärä on 8,2 litraa täytettä. Jokainen voi kuvitella, kuinka paljon moinen määrä rintavarustusta painaa.

Vastikään pinkiksi hiuksensa värjännyt Nicki Valentina Rose on kohdannut runsaasti vihapuhetta sosiaalisessa mediassa. Hänen Instagram-tilinsä on suljettu ainakin neljä kertaa. Nainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin noin 80.000 euroa.

The Sun uutisoi taannoin, että 26-vuotias Nicki Valentina Rose haluaa aina vaan isommat rinnat. Hän on korjauttanut myös nenäänsä kolmessa leikkauksessa ja ottanut lukuisia huulitäytteitä. Hänen unelmanaan on saada yhteen rintaan viiden litran varustus.

View this post on Instagram

@dayday2580 ❤️

A post shared by Yo Mamma (@vip_glamour_xx) on