Rosa-Maria Ryyti niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 43.000 seuraajaa.

View this post on Instagram

Felt sorry for the flower.. 🥀

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan sosiaalisessa mediassa, ja nyt hänen seuraajansa ovat päässeet jälleen nauttimaan niistä. Rosa-Maria poseeraa tuoreimmassa somekuvassaan ilmeisesti Espanjan auringon alla niukoissa vaaleanpunaisissa bikineissä suurikokoinen kukka kädessään.

View this post on Instagram

Lake Day 🏊🏼‍♀️

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on