Pikkuvauvan villi tanssivideo ihastuttaa – miljoona tykännyttä ei voi olla väärässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Julianne tunnetaan välittömänä ja rentona kaunottarena, joka ei juuri välitä Hollywoodin pintapiireistä.

Nyt Julianne Hough on julkaissut sosiaalisessa mediassa kertakaikkiaan ihastuttavan videon, jossa pikkuvauva tanssii villisti radiosta kuuluvaa musiikkia. Pikkuinen heiluttaa vartaloaan kuin vanha tekijä, eikä sosiaalinen media ole selvinnyt videosta ilman syviä ihastuksen huokauksia.

Viime syksynä Julianne Hough esiteli julkisuudessa uuden hiustyylinsä leikattuaan itselleen polkkatukan ja etuhiukset. Naisen mukaan hän joutui tekemään tuolloin muodonmuutoksen, koska punaisten hiusten vaalentaminen sai hänen hiustensa latvat haaroittumaan.