Tinder on aloittelijoille – kokenut paljasti tehokkaamman keinon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median kasvun myötä seuranhaku on siirtynyt baareista ja yökerhoista älypuhelimiin ja niiden myötä sosiaalisiin medioihin. Maailman suosituin ja tunnetuin alan sovellus on Tinder, josta miljoonat ihmiset etsivät päivittäin seksiseuraa ja vakavampaa suhdetta.

Parhaillaan verkossa leviää vinkki, jossa kerrotaan mikä keino soveltuu seuranhakuun merkittävästi tehokkaammin kuin Tinder-sovellus. Facebookiin liittyvällä keinolla saadaan samalla kerralla selville myös naisen koko ja muita ominaisuuksia.

Kuva: Twitter

– Tinder on aloittelijoille. Mene Facebookin kauppapaikkaan ja etsi hääpukuja. Sieltä löytyy myös äskettäin eronneita naisia omalta alueeltasi. Voit lisäksi rajata hakua koon mukaan, nimimerkki Mr Drinks On Me kirjoitti Twitterissä.