Ansaan jääneet retkeilijät pelastuivat pullopostin avulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesiputouksen huipulle jumiin jäänyt perhe onnistui hankkimaan apua kekseliäällä tavalla. He lähettivät avunpyyntöviestin pullopostina. Curtis Whitson oli retkeilemässä tyttöystävänsä Krystal Ramirezin ja poikansa Hunterin kanssa Kalifornian Arroy Seco -joella.

He jäivät jumiin 12-metrisen vesiputouksen huipulle hukattuaan köyden, jonka avulla heidän oli tarkoitus kiivetä alas. Retkeilijät muodostivat maahan kivistä suurikokoiset SOS-kirjaimet. Sen jälkeen he kirjoittivat hätäviestin, ja sulkivat sen jokea pitkin eteenpäin lähettämäänsä pulloon. Jo muutama tunti myöhemmin kaksi vaeltajaa löysi pullon.

Washington Post -lehden mukaan saarroksiin joutuneet retkeilijät heräsivät seuraavana yönä helikopterin ääneen. Pelastuspartio oli paikantanut heidät, ja perhe onnistuttiin lennättämään turvaan.