Poliisi etsii Breaking Bad -päähenkilön kaksoisolentoa – epäillään amfetamiinin hallussapidosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisin julkaisema etsintäkuulutus on herättänyt Breaking Bad -sarjan fanien mielenkiinnon. Poliisin hakema mies näyttää hämmästyttävän paljon sarjan päähenkilöltä.

Poliisin mukaan Yhdysvaltojen Illinoisissa asuva Todd W. Barrick on syyllistynyt metamfetamiinin hallussapitoon. 50-vuotiaalla miehellä ja Walter Whiteä Breaking Badissa esittäneellä näyttelijä Bryan Cransonilla on yllättävä yhdennäköisyys.

Breaking Bad -sarjassa seurattiin kemianopettaja Walter Whiteä, joka aloittaa metamfetamiinin valmistuksen ja myynnin sairastuttuaan syöpään. Sarjan tarina jatkuu 11. lokakuuta Netflixiin saapuvassa El Camino: A Breaking Bad -elokuvassa.

 

https://www.facebook.com/galesburgpolicedepartment/posts/2230471173745968