Äiti salakuljetti huumeita vankilaan – tuomittiin vankilaan kuten poikansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rikostutkijat ovat selvittäneet, kuinka Lousianassa olevaan vankilaan päätyi puolisynteettisiä opioideja. Selvisi, että huumeet oli toimitettu vankien työskentelyalueelle. Syylliseksi ilmeni 75-vuotias Judy Futch.

Iäkäs rouva oli toimittanut vankilaan kassin, jossa oli ollut Suboxone-tabletteja. Lääkkeitä käytetään muun muassa opioidiriippuvaisten korvaushoidossa. Judy Futch kiisti ensin salakuljetuksen ja väitti, että oli vienyt vangeille hampurilaisia.

Myöhemmin hän kuitenkin myönsi, että oli salakuljettanut vahvoja lääkkeitä vankilassa olleelle 46-vuotiaalle pojalleen. Hän kertoi vieneensä lääkkeitä kaksi kertaa. Hän sai syytteen huumausaineiden hallussapitoon poikansa tavoin, The Smoking Gun uutisoi.