Alessandra Ambrosio bikineissä beach volley -kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

Endless summer … ☀️🏐🌅💫 #CaliLife #beachvolleyball

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Uransa lopettamisen jälkeen Alessandra on faniensa suureksi iloksi jatkanut kuviensa aktiivista julkaisemista sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Alessandra nähdään poseeraamassa upeassa kuvassa bikineissä ja lentopallo kainalossaan.

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.