Syövästä selviytynyt ui Englannin kanaalin läpi neljästi peräkkäin – ennätys rikki!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen Sarah Thomasin elämästä ei ole puuttunut käänteitä. Syövän päihittänyt 37-vuotias nainen on nyt rikkonut huikean uintiennätyksen. Thomas ui ensimmäisenä henkilönä koskaan Englannin kanaalin läpi neljästi peräkkäin.

Suoritus kesti yhteensä 54 tuntia. Matkaa piti olla noin 130 kilometriä, mutta voimakkaiden aaltojen ansiosta uimista kertyi lähes 210 kilometriä. Uimarilla diagnosoitiin BBC:n mukaan rintasyöpä marraskuussa 2017. Hänen syöpähoitonsa tuli päätökseen vasta vuosi sitten. Thomas omisti suorituksensa kaikille syöpää sairastaville ja siitä selviytyneille.

 

Drone shots by Jon Washer during second leg of Sarah’s swim.

Publiée par Sarah Thomas- Open Water Marathon Swimmer sur Lundi 16 septembre 2019