Kevin Spaceytä ahdistelusta syyttänyt kuoli – oikeuskäsittely kesken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Kevin Spaceytä seksuaalisesta ahdistelusta syyttänyt hieroja on kuollut. Asia kävi ilmi Spaceyn asianajajien oikeudelle jättämässä ilmoituksessa. Kuoleman yksityiskohtia ei ole paljastettu julkisuuteen.

Anonyyminä pysytellyt mies nosti viime vuonna kanteen näyttelijää vastaan. Sen mukaan Spacey oli pakottanut hierojan koskettelemaan hänen sukupuolielimiään kahdesti Malibussa sijaitsevassa kodissaan vuonna 2016.

Tapauksen oikeuskäsittely oli kesken kuoleman käytyä ilmi. Se saattaa The Hollywood Reporter -lehden mukaan jatkua kantajan omaisten toimesta. Tärkeän todistajan kuolema saattaa kuitenkin hankaloittaa käsittelyä.

Lukuisat miehet ovat syyttäneet Kevin Spaceyta seksuaalisesta ahdistelusta. Taannoin 18-vuotiaan plokkarin nostama siviilikanne tähteä vastaan hylättiin hänen kieltäydyttyä todistamasta. Iso-Britannian poliis tutkii parhaillaan kuutta näyttelijään maassa kodistuvaa syytöstä.