Mariska julkaisee uuden levyn: ”Isoa ja ajatonta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla räppärinä läpimurtonsa tehnyt Mariska yllätti faninsa paljastamalla uuden albuminsa julkaisupäivän. Nimikkoalbumi Mariska näkee päivänvalon 18. lokakuuta, ja sen jälkeen alkavat myös artistin loppuvuoden keikat.

Myös muille artisteille musiikkia jo vuosien ajan tehneen Mariskan omien sanojen mukaan tuleva albumi on hänen tähänastisen uransa tärkein. Kokonaisuudesta ovat vastanneet hänen lisäksi Riku Mattila ja Väinö Wallenius.

– Isoa ja ajatonta. Siinä oli ydinajatus, jota kohti lähdimme kulkemaan. Minun piti matkan aikana päästä yli monesta pelosta ja parannella syvään juurtuneita, tekemisiäni rajoittavia tarinoita. Halusin kirjoittaa sanoituksia, jotka vahvistaisivat minua tiellä kohti valoa ja joihin mahdollisesti toinenkin kanssakulkija voisi samaistua, Mariska avaa.

Albumia on työstetty pitkään. Kärsivällisyys kuitenkin kannatti, sillä sen seurauksena sekä kokonainen albumi, että Mariskan ydin lauluntekijänä selkiytyi. Vahvojen tekstien lisäksi Mariska on vastannut ensimmäistä kertaa myös albumin sävellyksestä pääosin itse.

Marika kiertueella

26.10. Hämeenlinna, Suistoklubi7.11. Oulu, 45 Special8.11. Kajaani, Kulma9.11. Kuopio, Henry´s Pub13.11. Espoo, Sellosali15.11. Joensuu, Kerubi16.11. Porvoo, Taidetehdas22.11. Kouvola, House of rock5.12. Tampere, Klubi7.12. Helsinki, Kuudes linja

Seuraa Mariskaa somessaFacebook: @mariskaofficialInstagram: @mariskamusic