Game of Thrones -tähti ei suostu näyttelemään kuolevia hahmoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Sean Bean on kuollut elokuvissa ja sarjoissa niin monia kertoja, että siitä on tullut jo vitsien aihe. Nykyään tähti pyrkiikin välttelemään kuolevien hahmojen näyttelijäksi leimautumista.

Sean Bean on tapettu rooleissaan peräti 21 kertaa. Hän on muun muassa menettänyt päänsä, saanut nuolia rintaansa Sormusten herra -elokuvissa ja joutunut James Bondin pudottamaksi. Nykyään Bean kieltäytyykin elokuvista, joissa hänen hahmonsa tapettaisiin.

– Olen kieltäytynyt useista rooleista. Jos olen mukana, katsojat tietävät hahmoni kuolevan! Täytyi lopettaa kuoleminen ja alkaa selviytymään, muuten roolit ovat liian ennalta-arvattavia, Bean kuvaili The Sun -lehdelle.

Seuraavaksi Sean Bean nähdään toiseen maailmansotaan sijoittuvassa World on Fire -minisarjassa. Hän paljastaa hahmonsa välttyvän siinä kuolemalta.