Upea rantakunto! Sara Siepin povi varasti huomion Kreikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi on viime aikoina nähty osallistumassa suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan, jota kuvattiin Filippiinien helteessä peräti kuuden viikon ajan. Kuvausten jälkeen Sieppi on viihtynyt paljon ulkomailla, josta hän myös somettaa ahkerasti.

Nyt Sara nähdään lomakuvissa, jotka on ikuistettu Kreikan Porosin saarella. Siellä Sieppi muun muassa käyskenteli uimarannalla upeassa oranssissa asussa, joka korosti tuttuun tapaan hänen etumustaan. Rantaelämän lisäksi Sara on ehtinyt myös purjehtia Välimeren aalloilla.

View this post on Instagram

Mis mun riisimurot?

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Taannoin Sara julkaisi valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistutti hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara Sieppi kertoi kuvastaan.