Sillä silmällä -hittisarjan tähti paljasti olevansa HIV-positiivinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Sillä silmällä -sarjasta tunnettu Jonathan Van Ness on tehnyt suuren paljastuksen tuoreessa kirjassaan. Kampaaja kertoo olevansa HIV-positiivinen.

Van Ness avautuu Over the Top -muistelmassaan rankasta lapsuudestaan ja homofoobisen koulukiusaamisen uhriksi joutumisesta. Parikymppisenä hän oli riippuvainen metamfetamiinista ja saaneensa 25-vuotiaana HIV-diagnoosin menetettyään tajuntansa flunssaa muistuttavien oireiden seurauksena.

– Kyseinen päivä oli niin musertava kuin voitte kuvitella sen olevan, Van Ness kuvailee Buzzfeedin mukaan.

Nykyään 32-vuotias tähti kertoo voivansa hyvin ja kuvailee itseään kauniin HIV-positiivisen yhteisön jäseneksi. Kovat huumeet Van Ness on jättänyt pois elämästään, vaikka kertookin käyttävänsä edelleen alkoholia ja kannabista.