Snoop Dogg sivalsi Tekashi 6ix9ineä vasikoinnista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9ine myönsi aikaisemmin tänä vuonna syyllistyneensä yhteensä yhdeksään rikokseen. Hänen on sittemmin paljastettu tehneen yhteistyötä syyttäjän kanssa lyhentääkseen tuomiota.

Yhteistyön myötä 6ix9ineä on syytetty kansankielellä vasikaksi. Yksi räppärin suurimmista kritisoijista on pitkän linjan hiphop-tähti Snoop Dogg. Hän näpäytti Tekashi 6ix9ineä vertailemalla tätä ja ystäväänsä, televisiotähti Martha Stewartia.

– Kun katselemme Tekashi 69:n (tai mikä hänen nimensä onkaan) vasikoimassa kaikkia, haluan muistuttaa ettei Martha Stewart vasikoinut ketään oikeudenkäyntinsä aikana, Snoop Dogg kirjoitti Instagramissa.

Martha Stewart istui vuonna 2004 viisi kuukautta vankilassa talousrikoksista. Snoop Doggin mukaan Stewart kärsi tuomionsa kuin kunnon kovanaama, eikä hänen tarvinnut laverrella muista lyhentääkseen sitä.