Järkyttävä video leviää: Perheenisä löi taaperoa, koska tämä ei osannut kävellä

Ohhoh! · Stara.fi

Saudi-Arabiassa naisten asema on tunnetusti kuin toisen luokan kansalaisilla, mikä näkyy maan arjessa monin tavoin. Naisen aseman halveksiminen ei liity edes ikään, sillä tilanne on sama myös tyttöjen kanssa. Nyt maailmalla leviää järkyttävä video, jossa saudiarabialainen perheenisä lyö tytärtään.

Videolla nähdään miten Riyadissa asuva Yousif Alqutai yrittää opettaa tytärtään kävelemään. Mies en anna tyttärelleen armoa, vaan lyö tätä avokämmenellä kasvoihin, koska tytär ei osaa vielä liikkua kahdella jalalla. Tytär luonnollisesti itkee joutuessaan kaltoinkohdelluksi, ja kaiken lisäksi isä käsittelee tyttöä muutenkin kovakouraisesti muun muassa tarttumalla tätä niskasta.

Saudi-Arabiassa viraaliksi noussut ja sieltä ympäri maailmaa levinnyt video päätyi lopulta myös Riyadin poliisin tietoon. Viranomaiset pidättivät perheenisän, joka vapauduttuaan syytti vaimoaan tyttärensä pahoinpitelystä. Video on herättänyt someraivoa kautta maailman, sillä videolla puolustuskyvytön pikkutyttö joutuu väkivaltaisen isänsä uhriksi.