Näin tunnistat unelmiesi tyttöystävän – pidä hänestä kiinni

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nykyajan deittailuviidakossa voi olla vaikeaa muodostaa aidosti sitoutuneita suhteita. Yhden itselleen sopivan kumppanin löytäminen saattaa vaatia 99 epäsopivan tapaamista. Nyt on listattu aidosti loistavan tyttöystävän tunnusmerkkejä.

Mikäli mies kuuluu niihin onnekkaisiin henkilöihin, että on löytänyt rinnalleen tyttöystävän, voi hän onnitella itseään. Vielä enemmän hän voi myhäillä maireasti, jos nainen on todellista vaimomateriaalia. Tyttöystävä on parhaimmillaan sellainen, että hän tukee miestään ja on tarpeen vaatiessa yhteyden päässä. Hän on niin sanotusti paljon muutakin kuin villiin yhden yön suhteeseen sopiva. Hän on mahtava tyyppi.

Unelmien tyttöystävä on rehellinen ja sellainen, jonka kehtaa viedä myös vanhempiensa eteen näytille. Tietysti parisuhde vaatii oikeanlaista kemiaa toimiakseen ja lisäksi naisen on tunnuttava omalta sielunkumppanilta ja parhaalta ystävältä. Miehen kannattaa erityisesti kunnioittaa ja arvostaa kumppania, joka ei sorru turhaan draamaan tai haikaile entisten poikaystävien perään.

Parhaimmillaan tyttöystävä tulee toimeen ihmisten kanssa ja on itsevarma sekä itsenäinen. Hän on valmis sitoutumaan, mutta antamaan myös omaa tilaa suhteessa. Yleensä tällainen aarre löytyy silloin kuin vähiten odottaa ja miesten kannattaakin joskus kokeilla tutustumista uudenlaisiin neitokaisiin. Heidän joukostaan voi löytyä unelmien tyttöystävä.