Aaron Carter otti valtavan kasvotatuoinnin – fanit huolestuivat mielenterveydestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aaron Carter kertoi taannoin The Doctors -sarjassa kärsivänsä lukuisista mielenterveysongelmista. Tähden mukaan hänellä on diagnosoitu skitsofrenia, dissosiatiivinen identiteettihäiriö ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän on ollut vakavassa huumekoukussa, mutta pääsi vuosi sitten kuiville vieroitushoidon ansiosta.

Aaron Carterin syöksykierre alkoi kesällä, kun hän erosi tyttöystävästään, taiteilija Lina Valentinasta. Sen jälkeen miehen sekoilua on saatu seurata otsikoista. Äskettäin laulajan veli Nick Carter kertoi hakeneensa lähestymiskieltoa Aaronille, koska pikkuveli oli uhannut ampua hänen perheensä.

31-vuotias laulaja on ottanut kasvoihinsa näyttävän tatuoinnin, jossa on Rihannan olemus Medusa-jumalattarena. Aaron Carter on kirjoittanut kuvan yhteyteen, että hän tulee olemaan musiikkiteollisuuden suurin nimi. Miehen teot ja puheet ovat mahtipontisia verrattuna tasaisempaan alkuvuoteen, joten fanit epäilevät hänen kärsivät tavallista enemmän mielenterveysongelmista ja maniasta.