Mies kuin vieteri – hyppäsi tasajalkaa korkeuksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Donkkausvideoita julkaiseva nigerialaissyntyinen Chi on yksi aikakautemme taidokkaimmista koripallopomppijoista. Hän on julkaissut nettiin lukuisia hyppyvideoita, joissa koripallo solahtaa koriinsa korkeuksista. Nyt esittelemme niistä ehkäpä parhaimman.

Chin ponnistusvoima on uskomaton. 22-vuotias mies pomppaa tasajalkaa korkealle ilmaan. Hän kuljettaa pallon toisen jalan alta suoraan koriin. Videosta on tullut viraalihitti Sports Centerin jaettua sen omassa Twitter-profiilissaan.

Floridassa parhaillaan pelaileva mies on julkaissut lukuisia hyppyvideoita sosiaaliseen mediaan. Hänen ponnistusvoimansa on melkoisen hurja, ja siksipä tasajalkaa korkeuksiin ponnistava mies on saavuttanut eräänlaisen kulttimaineen. NBA-pelaajat kilpailevat donkkaustaidoistaan vuosittain erillisen tähdistöviikonlopun aikana.