Mac Millerin kuolemasta kolme syytettyä oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi on pidättänyt kuukauden sisään yhteensä kolme räppäri Mac Millerin kuolemaan yhdistettyä henkilöä. Tähti kuoli syyskuussa 2018 huumeiden vahingolliseen yliannostukseen.

Cameron James Pettittiä, Stephen Walteria ja Ryan Revisiä syytetään Millerin kuolemaan johtaneiden huumeiden levittämisestä. Kaikkia kolmea syytettiin jo ennestään huumausainerikoksista, uutisoi CBS News.

Mikäli miehet tuomitaan Millerin kuolemaan liittyen, saattaa heitä odottaa vähintään 20 vuoden vankeustuomio. Kuolinsyyntutkijan raportissa kävi ilmi, että Miller kuoli fentanyylin, kokaiinin ja alkoholin yliannostukseen. Hänelle oli myyty 10 pilleriä, joiden väitettiin sisältävän oksikodonia mutta jotka sisälsivät todellisuudessa fentanyyliä.